RESTORANI SENJAK

Dobro došli u restoran Villa Vina, jedan od najboljih restorana na Senjaku! Naš restoran se nalazi u neposrednoj blizini Beogradskom Sajma, na samom obodu Senjaka i nudi fantastičan ambijent za uživanje u vrhunskoj hrani i piću.

Izdvojeni smo od gradske buke i vreve, a pored Sajma i Ada Ciganlija se nalazi na svega par minuta od našeg restorana. Javnim gradskim prevozom do restorana Villa Vina na Senjaku možete doći na više načina, a najjednostavije je sići na stajalištu „Ruska“, gde pristaje više od 10 autobuskih i tramvajskih linija.

SENJAK

Senjak je deo grada poznat po brojnim ambasadama i rezidencijama. Pretpostavlja se da je ime dobio zbog toga što je bio izletište starih Beograđana, gde se imućniji stalež sklanjao u senke tokom vrelih letnjih dana. Otuda i naziv Senjak. Pripada gradskoj opštini Savski Venac.

Eksluzivni restorani jedan su od obeležja ovog kraja. Luksuz, raskoš, mir, tišina i zelenilo dovoljan su poziv da se sklonite od gradske buke i uz ukusnu hranu i vino odmorite od svakodnevnice u restoranu Villa Vina na Senjaku.

RESTORANI SENJAK – RESTORAN VILLA VINA

Villa Vina je poznata po svojoj izvrsnoj mediteranskoj i internacionalnoj kuhinji. Naši kuvari pripremaju jela od najkvalitetnijih sastojaka, a svaki obrok je pripremljen sa velikom pažnjom i posvećenošću.

U našem meniju možete pronaći širok izbor jela, uključujući jela od mesa, ribu, paste, salate, rižota i deserte. Takođe, imamo i bogatu vinsku kartu koja nudi vrhunska vina iz Srbije i inostranstva.

Villa Vina je savršeno mesto za sve vrste događaja i proslava, od romantične večere do poslovnih ručkova i gala večera. Naš ljubazni tim će se pobrinuti da vaš događaj bude nezaboravan.

Osim hrane,  Restoran Villa Vina nudi i predivan ambijent koji će vas oduševiti. Naš restoran je uređen sa stilom i elegancijom, sa prekrasnom terasom koja nudi pogled na Senjak. Bez obzira da li ste u potrazi za romantičnom večerom za dvoje ili želite da organizujete neku vrstu proslave, Villa Vina je pravo mesto za vas.

Ako tražite vrhunski restoran na Senjaku, restoran Villa Vina je idealno mesto za Vas.  Posetite nas danas i uživajte u fantastičnoj hrani, dobrim vinima i predivnom ambijentu naše bašte na obodu Senjaka!

Očekujemo Vas i radujemo se druženju sa Vama!

Restorani Senjak
Restorani na Senjaku, restoran Villa Vina
Najbolji desert u Beogradu
Иди на врх